k0ote_ #fuN EAGLES SCREAM!
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 33 Data de inscriere : 29/12/2008
| Subiect: GeT_RighT intra, ins iese din fnatic Vin Ian 23, 2009 5:00 pm | |
| GeT_RighT intra, ins iese din fnatic |
|
|
|
| | | | Ani si ani fnatic a fost o masina de omorat, insa acum este intrebata ce va face, ca sa devina ce a fost o data. Insa acum este oficial , ce mutari se vor face.
Astazi, binecunoscutul jucator Cristopher 'GeT_RighT' Alesund a fost schimbat cu jucatorul Oskar 'ins' Holm. Cristopher 'GeT_RighT' Alesund care intr-un scurt timp, a fost la echipe precum SK, NiP si Giants. Asta face ca echipa fnatic sa fie pregatita pentru anul 2009 cu urmatorul line-up:
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund Harley "dsn" Örwall Oscar "Archi" Torgersen Patrick "cArn" Sättermon Patrik "f0rest" Lindberg
Noul jucator al echipei fnatic , Cristopher 'GeT_RighT' Alesund spune:
O sa-mi fie dor de prietenii mei din Giants, si de organizatie, au fost mereu onesti cu mine, atunci cand eu am incercat sa fiu acolo pentru ei.Insa oferta celor de la fnatic este una la care nu pot spune nu. Sunt foarte fericit pentru aceasta oportunitate, iar anul 2009 va fi anul Fnatics |
Capitanul echipei, Patrick 'cArn' Sättermon spune:
Sunt foarte incantat de achizitia lui Cristopher 'GeT_RighT' Alesund. Chris este unul dintre starurile care s-au ridicat imediat in Suedia in ultimul an , de aceea a fost o alegere naturala pentru noi.Totusi, ne este foarte greu, dupa plecarea compatriotului Oscar 'ins' Holm care ne-a fost loial, atat ca prieten, cat ca si coleg.Oskar va inceta sa mai joace Counter-Strike, insa va face mereu parte din Organizatia Fnatic. |
Directorul manager al organizatiei Fnatic spune:
Sunt foarte fericit sa va anunt prima schimbare in ultimii 2 ani, in echipa de counter-strike a organizatiei, precum Oskar 'ins' Holm va trece la management, iar in echipa Cristopher 'GeT_RighT' Alesund ii va lua locul.Desigur a fost o decizie foarte grea pentru noi. Ii vom simti lipsa lui Oskar ca si player, insa el va face parte din management, adica din Fnatic ... toata viata, si sigur ii vom vedea sapca rosie pe unul din tricouri la urmatoarele eventuri ce vor veni. Sunt confident ca anul 09 va readuce echipa fnatic pe locul 1 in lume, acolo unde ii este si locul! |
Alberto 'yopi' Bricio, managerul echipei Giants spune ca :
Deja ne intrebam, cine ar putea fi al 5-lea jucator, am discutat, cu vreo 3-4 jucatori, pentru a umple gaura lasata de Cris, insa nu sa confirmat nimic pana acum |
Conform site-ului suedez de gaming Raka, ins a decis sa joace poker profesionist.
Sursa:fnatic.com | |
| |
|