Numarul mesajelor : 220 Varsta : 33 Data de inscriere : 29/12/2008
Subiect: Archi se lasa, Gux la fnatic Vin Feb 27, 2009 4:48 pm
Archi se lasa, Gux la fnatic
Links:
Dupa ce Oscar "Archi" Torgersen a decis sa nu mai joace cs 1.6 la un nivel profesionist, cei de la fnatic l-au adus pe Rasmus "Gux" Ståhl de la Blank. Este a doua schimbare de lineup pentru fnatic dupa ce si Oskar "ins" Holm a parasit echipa locul lui fiind luat de GeT_RiGhT.
Harley "dsn" Orvall
"Prietenul nostru vechi Archi, a decis sa paraseasca echipa si jocul competitiv deoarece in ultimul timp nu mai avea interes pentru joc fiind ca "a gasit" ceva mult mai distractiv decat sa isi piarda noptile jucand cs. In final in lacrimi ne-a spus ca nu mai simte placere in a juca cs, noi suntem si vom ramane prieteni. Este foarte grea pierderea a doi jucatori intr-un timp atat de scurt dar noi credem ca toti sunt multimiti de performantele noastre. Timpul este pretios pentru noi si suntem fericiti ca am reusit sa il aducem pe Gux inainte de ESL si CeBIT. Imi amintesc cand jucam contra lui Gux in Clanbase iar acesta tot timpul ne dadea dureri de cap si pentru acest fapt am decis sa il aducem la echipa. As dori sa ii multumesc lui Archi pentru toate momentele petrecute impreuna si sper ca va fi pe HLTV sa isi vada fosta echipa jucand."
Rasmus "Gux" Ståhl
"Prima data am crezut ca este o gluma dar dupa ce am aflat ca intradevar Archi a parasit echipa m-am simtit bine stiind ca o sa joc la fnatic"
fnatic Lineup
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund Rasmus "Gux" Stahl Patrik "cArn" Sättermon Patrick "f0rest" Lundberg Harley "dsn" Orvall