k0ote_ #fuN EAGLES SCREAM!
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 33 Data de inscriere : 29/12/2008
| Subiect: SteelSeries anunta noi mousepad-uri Mar Feb 10, 2009 10:24 am | |
| SteelSeries anunta noi mousepad-uri |
| | | | SteelSeries anunta o noua serie de mousepad-uri, in cooperativa cu echipele de gaming profesioniste
Mereu ti-ai dorit echipa ta favorita pe mousepad?SteelSeries scoate o noua editie la cel mai popular pad al lor QcK+.Editia limitata a acestor pad-uri au fost create in cooperativa cu fiecare echipa. Vei putea alege intre 4 pad-uri diferite, in timp ce toate cele 4 vor avea aceeasi suprafata.
Banii generati din vanzarile acestor pad-uri, vor merge direct in contul echipelor.Vice Presedintele de Marketing al SteelSeries, Kim Rom, declara:
De la lansarea noastra pe piata din 2001, am lucrat cu jucatori profesionisti si echipe, pentru a creea si dezvolta produse care sa-i ajute sa castige. Reactiile lor ne-au ajutat foarte mult, la cresterea noastra si ajutorul pe care-l creem pentru un standard profesionist.
Noua noastra linie de produse va fi primul nostru val, care va ataca piata gaming-ului in 2009, banii generati vor ajunge direct in conturile echipelor, pentru a face ce stiu ele mai bine : sa se califice, si sa castige! |
SteelSeries QcK+ Limited Edition:
- Smooth cloth surface - Heavy thickness reduces problems from uneven surfaces - Steady rubber base - XXL sized - Team artwork
Prezentarea celor 4 mousepad-uri:
Mousepad-urile sunt in magazine in America de Nord, Europa si Asia deja.
Sursa:hltv.org | |
| |
|